Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 7 Aralık 2017 Perşembe günü 19:00 - 20:00 saatleri arasında Central Washington Üniversitesi Education, Development, Teaching, and Learning Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kate Reynolds tarafından "Making Online Leap: Strategies to Bridge the In-Person to Online Gap" başlıklı webiner vermiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (7 Aralık 2017)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 30 Kasım 2017 Perşembe günü 13:00 - 14:00 saatleri arasında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uzaktan Öğretim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Hakan Aydın tarafından "Uzaktan Öğrenme ve Öğretme" başlıklı webiner vermiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (30 Kasım 2017)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 2 Kasım 2017 Perşembe günü 13:00 - 14:00 saatleri arasında Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Eğitim Teknolojileri Araştırma Geliştirme Birimi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin Mutlu tarafından "Öğrenme Deneyimlerinin Yönetimi" başlıklı webiner vermiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (2 Kasım 2017)

© H.Ü. UZEM 2016 - Tüm Hakları Saklıdır.