Hacettepe Üniversitesi
Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi
Etkinlikler

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü 16.30 - 17.30 saatleri arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Eğitimi ve Bilişimi A.B.D Öğretim üyesi Prof.Dr. Melih Elçin tarafından "Sağlık Bilimlerinde Teknoloji Destekli Eğitim" başlıklı webiner verilmiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (15 Mayıs 2019)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 18 Nisan 2019 Perşembe günü 17:00 - 18:00 saatleri arasında Beit Berl Akademik Koleji'nden Dr. Moanes Tibi tarafından "How to become a successful online teacher? " başlıklı webiner verilmiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (18 Nisan 2019)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 21 Mart 2019 Perşembe günü 13:30 - 14:30 saatleri arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Tarkan GÜRBÜZ tarafından "Dijital Dönüşüm Sürecinde Nitelikli İnsan Kaynağını Hazırlamak: Eğitim Alanında Öneriler" başlıklı webiner verilmiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (26 Mart 2019)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 14 Ocak 2019 Pazartesi günü 14:00 - 15:00 saatleri arasında Kyoto Üniversitesi, Öğrenme ve Eğitim Teknolojileri Araştırma Birimi'nde doktora sonrası araştırmalarını yürüten Hacettepe Üniversitesi BÖTE bölümü araştırma görevlisi Dr. Gökhan Akçapınar tarafından "Öğrencilerin Okuma Davranışlarının Öğrenme Analitikleri ile Modellenmesi" başlıklı webiner verilmiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (14 Ocak 2019)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 28 Kasım 2018 Çarşamba günü 14:00 - 15:00 saatleri arasında Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Yavuz AKBULUT tarafından "Bilgisayar Destekli Öğrenmede Çoklu Görev" başlıklı webiner verilmiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (29 Kasım 2018)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 12 Kasım 2018 Pazartesi günü 19:00 - 20:00 saatleri arasında Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Halil Yurdugül tarafından " "Eğitsel Veri Madenciliği ve Öğrenme Analitikleri" " başlıklı webiner verilmiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (15 Kasım 2018)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 24 Mayıs 2018 günü 19:00 - 20:00 saatleri arasında Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hakan TÜZÜN tarafından "Uzaktan Eğitimde 3D Sanal Dünyalar" başlıklı webiner verilmiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (15 Kasım 2018)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 15 Mayıs 2018 Salı günü 14:00 - 15:00 saatleri arasında Ankara Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nurettin Şimşek tarafından "Çevrimiçi Öğrenme Etkinlikleri Tasarımı: Eşdeğer Seçenekleri Düşünmek" başlıklı webiner verilmiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (25 Nisan 2018)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 24 Nisan 2018 Salı günü 19:00 - 20:00 saatleri arasında Hacettepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mukaddes Erdem tarafından "Öğrenme Kuramları ve Uzaktan Öğretim Süreçleri" başlıklı webiner verilmiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (25 Nisan 2018)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 12 Aralık 2017 Perşembe günü 10:00 - 11:00 saatleri arasında Hacettepe Üniversitesi emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Petek Aşkar tarafından "Türkiye’de Teknolojinin Yansımaları: 1984-2017" başlıklı webiner verilmiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (12 Aralık 2017)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 7 Aralık 2017 Perşembe günü 19:00 - 20:00 saatleri arasında Central Washington Üniversitesi Education, Development, Teaching, and Learning Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kate Reynolds tarafından "Making Online Leap: Strategies to Bridge the In-Person to Online Gap" başlıklı webiner vermiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (7 Aralık 2017)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 30 Kasım 2017 Perşembe günü 13:00 - 14:00 saatleri arasında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Uzaktan Öğretim Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Hakan Aydın tarafından "Uzaktan Öğrenme ve Öğretme" başlıklı webiner vermiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (30 Kasım 2017)

Hacettepe Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (HUZEM) etkinlikleri kapsamında 2 Kasım 2017 Perşembe günü 13:00 - 14:00 saatleri arasında Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Eğitim Teknolojileri Araştırma Geliştirme Birimi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Emin Mutlu tarafından "Öğrenme Deneyimlerinin Yönetimi" başlıklı webiner vermiştir. Webinerin video kaydına ulaşmak için tıklayınız. (2 Kasım 2017)